Vepor - Skyltar

_______________________________________________________________________

Skapa genklang

Vi är väldigt glad över att våra kunder ofta får beröm. Vi jobbar ju inte för vår egen skull – vi jobbar för att kunden ska lyckas med sin idé. Stora väggvepor och skyltar brukar väcka uppmärksamhet och ge genklang. Många av kundernas kunder upplever stolthet över att just deras affär, organisation eller bank syns och blir till ett samtalsämne på torget. En stor del av marknadsföring är till för just den som redan är kund. 

Informationstavlor kräver en pedagogisk tydlighet, grafisk renhet och en fysisk placering som är lika viktig som innehållet. Information ska locka till läsning och ge ett bestående intryck.

Vepor för Valdemarsviks Sparbank talar sitt tydliga språk; en bank för bygden - i bygden.

Banderoll för E&K Möbler utmed Europaväg 22. Att synas och bli sedd med fokus på företagets huvudsakliga produkt.

Entrévepa i Valdemarsviks Sparbank. Här har banken låtit besökarna mötas av det centrala budskapet: Välkommen med dina tokiga, innovativa och oprövade idéer - vi hjälper dig.

Mossebo Gårdsbutik & Rökeri ligger invid den trafikerade E22. En rejäl vepa lockar trafikanterna att besöka gårdsbutiken.

Skylten "Skyddad natur Östergötlands skärgård", beställd av Länstyrelsen Östergötland.

Information skapar kunskap och medvetenhet och ska tryckas i vädertåligt material som skyddar både mot sol, regn och snö - år ut och år in.

Medarbetarna är företagets starkaste konkurrensmedel. Det är alltid viktigt att påminna kunderna om medarbetarnas närvaro och omsorg om kunden.

_________________________________________________________________________________________________________________________________