Give aways

_______________________________________________________________________

Kanelbullar

Min mamma sa alltid när vi fick besök - kanske bara grannen som stack in huvudet och skulle fråga när posten kommer – att ingen fick gå tomhänt från vårt hus. En bulle, en kopp kaffe eller åtminstone ett äpple i handen. Det var mammas give aways. Hon blev riktigt känd på sina give aways. I hela byn pratade man om hennes kanelbullar. Snart visste alla hur de smakade och hur de skulle se ut. Det blev liksom min mammas – och därmed hela familjens – varumärke.

Pennor av kvalitet behöver vi alla. Kvalitet faller alltid tillbaka på dig. Bra pennor betyder att du i din organisation eller företag också producerar bra varor och tjänster - även om du inte är penntillverkare.

Give aways handlar om något som blir använt och syns i många olika sammanhang. Ju mer välgjorda desto mer använda.

Vattenflaskor för Valdemarsviks Sparbank och Kinda-Ydre Sparbank. Budskapet är är lika viktigt som innehållet och rent vatten vet vi alla hur viktigt det är för oss.

Tablettask innehåller något positivt och gott - och framför allt, räcker länge...

En påkostad give away till den som är viktig för ditt företag. Valdemarsviks Sparbank lät en konstnär handsmida en unik flasköppnare och i tjärat snöre hängde på en sammanfattning av bankens viktigaste budskap

Eller en enkel isskrapa.

_________________________________________________________________________________________________________________________________